תרופות

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

15/03/2007 | 02:58 | מאת: אלדר

שלום יש לי שני שאלות1.אם אני לוקח תרופות נגד חרדות ואובססיות האם זה יכול לגרום לזה שיקחו לי את הרישיון נהיגה או שאני סתם פרנואיד?2.האם תרופות נגד חרדות ואובססיות עוזרות.....או שההפך הם יכולות לפגוע ולהרוס לי את החיים ואולי אפילו לשגע אותי?

16/03/2007 | 00:55 | מאת:

לאלדר בדרך כלל תרופות עוזרות ולא מזיקות למרות שתמיד יש יוצאים מהכלל, אבל נותנים טיפול ותרופות כדי לשפר את המצב. רישיון הנהיגה נקבע לפי הבעיה הנפשית (או הגופנית) ולא לפי הטיפול, אדם שסובל מבעיה ואינו מטפל בה אז רישיונו בסכנה. כל טוב דר' גיורא הידש