בקשר לצמח רודיולה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

14/03/2007 | 22:37 | מאת: אמא

שלום רב, אני מבינה שהרופא לא מטפל בתרופות טבעיות אבל בכל זאת רציתי לדעת אם הרופא או מישהו אחר שמע על הצמח רודיולה שהוא טוב נגד דיכאון וכפיתיות. בתודה מראש

15/03/2007 | 14:39 | מאת: ליאור

אני ניסיתי אותה מספר פעמים - את הפורמולה של סולגאר - ואני אגיד לך ככה: אין ספק שהצמח עובד... כלומר הוא עושה שינוי... להגיד בדיוק מה הוא עושה ולמי הוא מיועד אני לא יודע... לי הוא נתן המון אנרגיה שהתבטאה בעצבנות יתר, היפר-אקטיביות וגג 3 שעות שינה בלילה בנוסף הוא חיזק את הפעילות הקוגנטיבית שלי כי הוא עשה אותי עירני יותר - אז אין ספק שהוא מעורר ויכול לעשות טוב לאנשים בדיכאון שצריך להתעורר קצת. - אבל עד כאן מהידע הלא מוסמך שלי

17/03/2007 | 17:24 | מאת: תודה רבה ליאור