ציפרלקס

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

14/03/2007 | 20:02 | מאת: נימרוד

ד"ר שלום בן 40 חרדות על רקע בריאות לפני כשמונה חודשים על פי המלצתך ולאחר שלא הצלחתי בכוחות עצמי קיבלתי את הצעתך ותחלתי טיפול עם ציפרלקס 10 מ"ג ליום לאחר ארבעה חודשים כשהרגשתי ממש ממש טוב התחלתי תהליך גמילה לאחר חודש הרגשתי מאוד לא טוב וחזרתי למינון הרגיל 10 מ"ג לאחר חודש התאזנתי ללא חרדות היום ארבעה חודשים עם טיפול יש לי תחושה שכאליו אני לא ממש מאוזן כפי שהיה בסט הקודם כאילו משהו חסר וקיימת חרדה ממש מעטה אני זוכר שבהתחלה כאילו הדברים היו עוברים לידי והיום לא אני מתוח מעט וגם חרד מעט מהי המלצתך מה עלי לעשות לתשובתך אודה

16/03/2007 | 00:49 | מאת:

לנימרוד אני שמח שאתה מרגיש טוב יותר וגם אם לא הכל 100% אין ספק שאתה במקום הרבה יותר טוב. כל הכבוד לך. מה שברור שהפסקת את הטיפול מוקדם מדי, אם מפסיקים את הטיפול בזמן אז התופעות לא חוזרות. כך שחשוב שתהיה במעקב של פסיכיאטר ותקשיב לדבריו. כאשר ישנו שפור לא מלא אז ההתלבטות גדולה, אפשר לחכות, אפשר לעלות במינון בחצי כדור ואפשר גם לחשוב על החלפה, אבל התשובה לכל אחד היא אישית וקשה לענות לשאלה פרטית לפי מכתב קצר. כל טוב דר' גיורא הידש