טיפול פסיכיאטרי

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

14/03/2007 | 17:10 | מאת: אספרנסה

שלום! התחלתי קשר חדש עם בחור שהתוודה בפניי כי פעם בשבוע הוא נפגש עם פסכיאטר מסיבות שטרם מרגיש נוח לשתף אותי בהן. כמו כן, אמר כי הוא מקבל טיפול תרופתי ובקטע של הומור הוא אף פלט כי הוא מקבל טיפול בחשמל. השאלה שלי היא האם אני צריכה לחשוש מכך? מה מעיד הטיפול עצמו על המצב הנפשי של אותו אדם?

16/03/2007 | 00:42 | מאת:

לאספרנסה טיפול בחשמל מעיד על דיכאון אבל יתכן שהדברים נאמרו בהומור. אני חושב שעדיף לראות את האדם ולא לעשות הכללות. כל טוב דר' גיורא הידש