מניה וחוסר ריכוז

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

14/03/2007 | 11:57 | מאת: שיבא

שלום רב לכולכם מה שלומכם? אני על גל מאני כבר כמה חודשים, הלכתי לרופא שלי , והוא די הצליח לאזן אותי בעזרת ליתיום, הכדור הישן שלי.... הענין הוא שהוא אמר לי לקחת גם רספירדל, לקחתי וזה שיחרר אותי מקיפאון בתנועות. האם כשגל מאניות אכזרי נשבר, בא, או יכול לבוא קיפאון תנועות כזה? ואיך מתמודדים עם זה שאין לי יכולת להתחבר לצטים, מיילים ישנים בתיבה הישנה, ותחושה שהטבעת סוגרת אותי.... התרחקות של אנשים , שרואים שאני קצת טרלללה .... אשמח לתגובות תודה שיבא.

14/03/2007 | 23:09 | מאת: אמא רחוקה

שיבא אני לא אוהבת ריספרדיאל ,לא אחרי מאניה , וזה לא שיש לי איזו הוכחה רפואית לזה, אבל הבת שלי קיבלה ריספרדירל אחרי מאניה, וזה כמעט נגמר באסון . זה אומנם הוריד את המאניה , אבל הביא דיכאון מהסרטים. אומנם זה מקרה יחיד ואישי אבל את מתארת את מה שהיא הרגישה שמרי על עצמך

14/03/2007 | 23:26 | מאת: אמא רחוקה

לשיבא לחצתי על שליחת ההודעה ובדיוק הבת שלי עלתה ל msn ת וסיפרתי מה כתבתי והיא החזירה I think it doesnt let you think בנוגע לריספרדיאל (היא לא כותבת בעברית ולא גרה בארץ מכאן נובע נוסח התשובה)