דיכאון

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

14/03/2007 | 00:59 | מאת: מדוכא

שלום רב, האם במצב של דיסתימיה יש צורך בנטילת כדורים?האם הכדורים עוזרים לצאת ממצב של דיסתמיה? או רק מדיכאון קליני?

14/03/2007 | 17:26 | מאת: דו?רו?ן

לא כל הדיסטמיות אותו דבר דסטמיה זו "תוית" שמדביקים לדיכדוך/דיכאון קל שנמשך כמה שנים לכל אחד יש את הסיבות שמתחת לפני השטח שמהם הוא הגיע לדיסטמיה , לאחד אלו חרדות , משבר/טראומה , בעיות פסיכולוגיות לא פתורות וכו'. יתכן וטיפול תרופתי יכול להקל ואף לצאת מהמצב אך רצוי לשלב שיחות עם פסיכולוג .

16/03/2007 | 00:18 | מאת:

שלום, תודה לדורון אבל דיסטימיה מגיבה פחות טוב לתרופות מאשר דיכאון חריף, כך שהתרופות עשויות לעזור אבל לא תמיד ולעתים באופן חלקי. כל טוב דר' גיורא הידש