הלדול 2 מ"ג

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

13/03/2007 | 19:31 | מאת: ציפי

האם הלדול 20 טיפות פעם ביום זוהי כמות רצינית לאישה בגיל 45? האם תרופה זו נחשבת לחזקה? והאם זה לא מסוכן להפסיק ליטול אותה לאחר 10 שנים?

13/03/2007 | 23:51 | מאת: דור

שלום רב מדובר במינון נמוך יחסית. אצל מבוגרים המינון הטיפולי המינימלי הוא 5 מ"ג ליום. זאת בהחלט תרופה מאד חזקה ולכן יש להיות במעקב של פסיכיאטר לאורך כל תקופת השימוש בתרופה. בברכה

14/03/2007 | 19:55 | מאת: דורון

הלידול תרופה ישנה וטובה מהדור הישן אני לוקח במשך החיים סיפור חיי קורים דורון אנ' בן 33 חי בהוסטל לנפגי נפש אני סובל ממניאה דיפרסיה +סכיזופרניה לאחר תקופה מאוד קשה ואישפוזים רבים חלקם קצרים חלקם ארןכים . הרע'ון לישמור על השפיות המחלה מתבטאת בגלים הרעיון ללכת בין הטיפות הרעיון הוא לבקש עזרה ולדעת לקבל אותה אני מטבעי מאוד רגיש אבל יודע ומקשיב למטפלים מודעות עצמית קריאת ספרים ידע באטרנט וטפול נפשי לקחת טיפול תרופתי ושיחות תרפיה הם הדרך לאיכות חיים בין לבין אני רגיש לסביבה עוזר ומקשיב לחברים בהוסטל הולך למועדון חברתי אנוש בעבר עשיתי צבא תומך לחימה בעל סעיף פסכיטרי היתי עם המחלה פעיל חברתי במגן דוד אדום תורם לחברה יכולתי להמשיך אך הדף קטן מלהכיל את כל החיים אשמח לקבל תגובות תודה

15/03/2007 | 22:30 | מאת:

לציפי תודה למשיבים, הלידול היא תרופה טובה ואחרי שנים רבות אפשר לרדת במינון האחזקתי. כמובן שאין זה מינון מתאים למצב חריף. כל טוב דר' גיורא הידש