שאלה?

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

11/03/2007 | 22:34 | מאת: אבי

שלום רב דר אני מטופיל נפשי שלוש שנים . היום אני נמצא בטפול תרופתי של axanx . risperdal . trazodil . vipax . alpralid . שאלתי לכבודך האם נטילת התרופות הנ"ל עושות כאבים או בעיות במעיים שלי או בכלל בכללי בגוף. כי לפני שבוע עד עכשיו רוב הזמן כאבים במעי שלי . לטופלך אודה .

14/03/2007 | 00:45 | מאת:

לאבי אתה נוטל תרופות רבות, מה שחשוב זה לבדוק האם יש קשר של זמנים בין נטילת התרופות וכאבי הבטן. הויפקס עלול לגרום ליציאות רכות ופעילות רבה של המעיים. אבל אם אתה נוטל ויפקס כבר זמן ממושך וכאבי הבטן הם חדשים חשוב שתבדק אצל רופא המשפחה כי יתכן שאין לתחושות שמהן אתה סובל קשר לתרופות. כל טוב דר' גיורא הידש