מה לעשות

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

11/03/2007 | 14:07 | מאת: ש

אני מחכה לבדיקה רפואית בעוד שבוע .בינתיים אני במתח נוראי וגם דכאון.אין לי תאבון ואני חסר מנוחה (אני גם היפוכונדר )מה אני אמור לעשות בינתיים .אני לוקח ואבן אבל אין הבדל משמעותי .האם אני סובל מדיכאון או חרדה ומה אתה מציע תודה לך

11/03/2007 | 16:08 | מאת: דו?רו?ן

אם כל מצב הרוח נובע רק מציפיה לתשובות לבדיקות והוובן לא עוזר כדאי ללכת לרופא המשפחה אולי יתן לך כדור יותר מתאים , אם אתה טיפוס חרדתי והדבר מפריע לך ביום יום כדאי ללכת לפסיכיאטר לאבחון וקבלת טיפול יותר מתאים ,חרדה ודיכאון יכולים גם לבוא ביחד .

11/03/2007 | 17:05 | מאת: דור

שלום רב הרבה אנשים אומרים שואבן זה כמו מים. מאד חלש. כיום נותנים אותו בעיקר לזקנות שלא נרדמות בלילה. תנסה קלונקס- הרבה יותר חזק מואבן. אבל גם הרבה יותר ממכר. בגלל הסיכון הגבוה של ההתמכרות הנושא של הקלונקס צריך להישקל עם רופא פנים אל פנים ולא באינטרנט. בברכה

13/03/2007 | 23:34 | מאת:

לש. תודה למשיבים ואני מצטרף לדבריהם, בנוסף, אם מדובר על חששות רבים ממחלות ואתה אדם צעיר ובריא, אז כדאי להגיע לאבחון אצל פסיכיאטר, אחרי שתסיים עם הבדיקה. כל טוב דר' גיורא הידש