ציפרלקס ועליה במשקל

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

11/03/2007 | 12:48 | מאת: ANA

לאחרונה התחלתי לקחת ציפרלקס. הבנתי שאחת מתופעות הלוואי האפשריות שלה זה עליה במשקל האם העליה במשקל נגרמת מעצם לקיחת התרופה או שהתרופה מגבירה את התיאבון? כיצד ניתן למנוע את עליית המשקל?

12/03/2007 | 09:37 | מאת: דו?רו?ן

השמנה זו תופעת לואי אפשרית אבל לא תמיד אצל כולם , הבעיה נגרמת כנראה גם בגלל עליה בתאבון וגם בגלל שינוי בחילוף חומרים ,כשמפסיקים את הכדור תופעות הלואי גם מפסיקות. ניתן למנוע עליה במשקל ע"י אכילת יותר ירקות שתית הרבה מים וספורט (הליכה/ריצה, שחיה ,וכו' 3-4 פעמים בשבוע למשך שעה).

13/03/2007 | 23:30 | מאת:

לאנה תודה לדורון ואני מצטרף לדבריו כל טוב דר' גיורא הידש