מתי פסיכולוג צריך להפנות לפסיכיאטר

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

10/03/2007 | 19:13 | מאת: משה

בעקבות הכתבה בהארץ- http://www.haaretz.co.il/hasite/pages/ShArtPE.jhtml?itemNo=834385 שאלתי מתי פסיכולוג צריך או חייב להפנות מטופל שלו לפסיכיאטר? האם ניתן לקבל את גרסת הפסיכולוג בכתבה שניתן לטפל בפסיכוזה גם ללא תרופות?

13/03/2007 | 23:15 | מאת:

למשה לא קראתי את המאמר, אבל לשאלתך, פסיכולוג שלא מפנה אדם עם פסיכוזה לפסיכיאטר זו רשלנות מקצועית. במידה ומדובר על חרדות ודיכאון ללא פגיעה משמעותית בתפקוד, כאן השאלות יותר יחסיות. כל טוב דר' גיורא הידש