ציפרלקס

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

10/03/2007 | 00:26 | מאת: שיר

פסיכיאטר נתן לי 20 מ"ג ציפרלקס. להתחיל בהדרגה: כדור אחד ביום ואחרי חמישה ימים להוסיף כדור נוסף. האים יכול להיות שכבר ביום השישי לנטילת הכדורים תעלם לי האורגזמה? ואם אכן כך, האם תופעת לוואי זו אמורה לחלוף ומתי? תודה שיר

10/03/2007 | 13:37 | מאת: דור

שלום רב תופעה זאת יכולה להיחלש עם הזמן. ניתן לחכות 3 חודשים ולראות. לעיתים קיימת אפשרות לעבור לאיקסל (IXEL) שהיא תרופה נגד דיכאון וחרדה שבד"כ לא פוגעת במין או ביכולת להגיע לאורגזמה. תתיעצי עם הפסיכיאטר שלך לגבי מעבר לאיקסל, במיוחד אם את בחורה צעירה שרוצה להמשיך להנות מסקס. בברכה

12/03/2007 | 00:15 | מאת:

לשיר תודה לדור ואכן כנראה מדובר על תופעת לוואי של הציפרלקס. מדוע את מקבלת מינון כל כך גבוה של ציפרלקס? כל טוב דר' גיורא הידש