עבור קלימרו

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

09/03/2007 | 20:33 | מאת: טל

בעלי תומך בי בכל דרך שהוא יכול הוא לא ממש מבין את המצב שאני עוברת כי הוא אדם שדי רגוע ואין לו בעיות נפשיות שמטרידות אותו אני ניסיתי דיקור וגם פרחי באך אך בליווי דימיון מודרך זה לא עזר למרות שפניתי לזה בתקופה שהייתי די בסדר עם מעידות אחת לחודש או אולי קצת פחות אבל הם היו סתם כעסים על שטויות וגם זה חלף לאחר מספר שעות שעה או שעתיים ממש רגיל ועכשיו אני בתקופה שאני חרדה מאנשים מתגובות מכל מיני סיואציות הלימודים גורמים לי להתאכזב כי אני משקיעה המון ואני לא תמיד מצליחה וזה מוריד לי את המעט בטחון שיש לי בתקופה הזאת תודה על התגובה

10/03/2007 | 13:02 | מאת: קלימרו

אני ממש שמח לשמוע שבעלך תומך בך בכל דרך אפשרית.לא חסרים בני זוג בגלל חוסר ההבנה שלהם ,מנסים לעזור,אבל בסופו של דבר יוצא שהם רק גורמים נזק. זאת הפעם הראשונה שאת לומדת ,ובאיזו מסגרת את לומדת"? ניסית טיפול פסיכולוגי? שבת שלום

10/03/2007 | 14:59 | מאת: טל

ניסיתי לא ממש עזר ניסיתי גם דיקור סיני ועוד טיפולים הוליסטים כמו פרחי באך ודמיון מודרך זה לא ממש עזר לי ועכשיו אני במקום עם כל כך הרבה פחדים בעיקר סביבתיים אני ממש חוששת מאנשים ואני נורא מפחדת לא להצליח בלימודים ואני נתקפת ממש חרדות ויש לי מועקה שלא מרפה מימני וזה נורא מתסכל ועוד יותר מתסכל שחשבתי שהכדורים יקלו עלי והם לא בהתחלה זה היה נחמד וגרם לי קצת נחת אבל עכשיו לא מספקי שאני ישנה אני גם לא רגועה וביום ראשון מתחיל הסמסטר השני (אני לומדת במכללה ) ואני משקשקת ואני עוד יותר לחוצה תודה על ההקשבה