אחי דחוף

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

09/03/2007 | 08:33 | מאת: קטי

דור וד"ר הידש !!! כפי שעידכנתי אתכם אחי נוטל כבר כמעט שבועיים מינון של 2 מ"ג ריספונד ו ויוקס 75 מ"ג שאת הויפקס הוא התחיל כתוצאה מדיכאון שהתפתח בעקבות נטילת הריספונד. במהלך השבועיים האלה אין כמעט שיפור במצבו עדיין קיימות אצלו המחשבות וההתפרצויות כלפי אישתו. דיברתי עם הפסיכיאטרית לפני מספר ימים והיא אמרה כי יכול להיות שנצטרך להוריד את הויפקס מכיוון שהוא לפעמים מעלה את המחשבות או לפי הבנתי אולי הוא מחליש את הריספונד מה דעתכם והמון תודה מראש

09/03/2007 | 12:47 | מאת: דור

שלום קטי, המינון של הריספונד עדיין נמוך. ניתן לעלות עד 6 מ"ג ליום. אינני חושב שהבעיה עם הויפאקס אלא במינון הנמוך של הריספונד. הויפאקס לא מחליש את הריספונד. בברכה, דור.

09/03/2007 | 19:35 | מאת:

לקטי תודה לדור ואכן ההחלטה לא פשוטה כיוון ששתי האפשרויות יכולות להיות נכונות. האי שקט וההתפרצויות עלולות להיות מהמצב ולכן צריך לעלות בתרופות או שזו תופעת לוואי של הויפקס ואז צריך לרדת בויפקס. ההחלטה הסופית היא של הרופא המכיר את האדם. שבת שלום, דר' גיורא הידש