פורום לתמיכה חברתית

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

08/03/2007 | 15:06 | מאת: שרונה

שלום, רציתי לשאול אם למישהו ידוע איפה אפשר למצוא פורום של תמיכה חברתית בתחום הפסיכיאטריה? אני מקבלת תרופות הרגעה ומטופלת ע"י פסיכולוגית, ולמרות זאת יש לי התקפי חרדה בלתי מוסברים, ללא סיבה, והייתי שמחה לשתף אנשים בעניין. תודה!

08/03/2007 | 22:52 | מאת: דור

שלום רב יש פורומים לא מקצועיים שמיועדים לתמיכה לסובלים מבעיות חרדה, למשל בתפוז. אני חייב לציין שהמילה "תמיכה" מניחה שצריך ללמוד לחיות עם החרדות וזאת טעות. חרדה איננה מחלה חשוכת מרפא וניתן לטפל בה ביעילות גבוהה. בברכה

09/03/2007 | 22:54 | מאת: שיבא

היי מותק תנסי גם באתר תפוז גם שם יש פורומים מתוקים וגם פה, תדפדפי בראש הפורומים . יש כל מיני נושאים מתוקים ומעניינים שיבא