לד"ר הידש

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

08/03/2007 | 12:26 | מאת: בלבלבלבה22

שלום ד"ר אני בחור בתחילת שנות העשרים לחייו (לא ממזמן השתחררתי מהצבא) לאחרונה אני נתקל בבעיות ביטחון עצמי שמפריעות לי מאוד לתפקד בחיים בכל תחום ותחום... אני רוצה מאוד לפתור את הבעיה, אבל לא יודע מאיפה להתחיל... וכרגע אצל פסיכולוג, מבחינה כספית אני לא חושב שאני יוכל לעשות יותר מ4-5 פגישות בגלל העלויות. אני מבולבל.... מה אתה ממליץ לי לעשות ? לפנות לפסיכולוג / פסיכיאטר או שבכלל לרופא המשפחה ?

08/03/2007 | 22:57 | מאת: דור

שלום רב אתה שואל על טיפול פסיכולוגי לאנשים בריאים בנפשם? פסיכולוגים קליניים עוסקים בכך. יש פסיכולוגים שעובדים בהסדר עם קופות החולים לטיפולים קצרי טווח (עד 30 פגישות) במחירים מסובסדים. בברכה

09/03/2007 | 01:55 | מאת: בלבלבלבה22

שמעתי כבר על זה זה פחות יקר אבל לא משמעותית 160-200 שקל אחרי סיבסוד

09/03/2007 | 23:03 | מאת: שיבא

כן.....העלויות של טיפול נפשי הן אדירות תנסה ספרים, חמוד, ספרים עוזרים לי הכי הרבה. ודרך קופת חולים מגיע לך 20 פגישות פסיכולוג חינם. לא הייתי רצה לתרופות, כי לכל תרופה יש תופעות לוואי שפוגעות באיבר אחר בגוף. תנסה לקבל פידבקים מחברים על ההתנהגות שלך, הורים, דודים וכו'. תקשיב לורדה רזיאל זקונט ברדיו 103FM היא נותנת עזרה פסיכולוגית בחינם והיא יצירתית, לא שיגרתית ומתוקה שלך שיבא