עזרה דחופה !!!

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

08/03/2007 | 11:25 | מאת: אבי

שלום רב דר אני בן 33 בדרך כלל בריא . לפני כשנה התחלתי לחשוב מחשבות שלילית ואכזרית הם פחד לחלות במחלת הסרטן .באותו זמן זה הלך ובא כול שבוע פעמיים בערך . אבל לפני חודש עד היום זה פשוט לא הולך לי מהמחשבות אני פשוט קורס משתגיע מזיע אפילו לא מצליח לישון אין לי טעם באוכל כאבי ראש חזקים ואפילו חלומות על זה שחליתי בזה . מבקש עזרה דחופה ומה ההסבר לזה . בבקשה עזרה עזרה .?!!!!

08/03/2007 | 17:22 | מאת: דו?רו?ן

מה שיש לך זה כנראה סוג של הפרעת חרדה שמתתבטאת במחשבות טורדניות ,אתה צריך לפנות לפסיכיאטר לאבחון ולקבלת טיפול דחוף ,חבל לסבול יש פתרון תרופתי טוב למצבים כמו שלך.רצוי לשלב גם שיחות עם פסיכולוג לאחר התחלת ההשפעה של הכדורים.

09/03/2007 | 19:18 | מאת:

לאבי תודה לדורון, אכן נראה שיש מרכיב של חרדה וגם של מצב רוח ירוד או דיכאון, כדאי לפנות לפסיכיאטר לאבחון ולשקול אתו את האפשרויות הטיפוליות כיוון שנראה שהדברים מחמירים. שבת שלום, דר' גיורא הידש