שלום רב שוב

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

08/03/2007 | 08:56 | מאת: MR BLUE

הבעייה היא לא רק מוסרית ברור שזה מכאיב לי סהכ לא נראה לי שהנשים הללו עובדות בזה כי זה נעים להן...יש גם מחלות רבות שמפחיד אותי שנדבקתי בהן עשיתי בדיקות אבל אני לא רגוע כל הזמן אני חי בפחד...שאני חולה במחלות שונות......בשל אותו ארוע ואני מתגעגע לתמימות שאבדה ולילד שהייתי אני גם בוכה הרבה...

08/03/2007 | 23:05 | מאת: דור

שלום רב יש בדוקטורס פורום שעוסק במחלות מין וכדאי שתפנה לשם בשאלה קונקרטית. לגבי הצד הנפשי- ייתכן שיש לך OCD- יש לכך טיפול תרופתי יעיל. לצורך הטיפול אתה חייב להגיע לפסיכיאטר. בברכה

09/03/2007 | 19:15 | מאת:

שלום, אכן מדובר במצב של חרדה, פסיכיאטר עשוי לעזור אבל בעיקר כדאי לפנות לשיחות ולעבד את כל הנושא וההתייחסות שלך למין, אשר קשור כמובן להתבגרות שבת שלום, דר' גיורא הידש