דור שלום , עניתה על שאלתי לפני מס' ימים בנוגע לפרו

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

07/03/2007 | 12:00 | מאת: דנה

זק פלוטין .מצטערת על הבורות אבל לא הצלחתי להבין האם הפלוטין יכול לגרום לשינוי . כאמור אני לוקחת פרוזק כבר 5 חודשים וההשלכות נהדרות מבחינתי מבחינת מצב רוח ושליטה בדחפים של לאכילת יתר האם הפלוטין זהה או שיכול לגרום לשינוי??????

07/03/2007 | 12:17 | מאת: דור

שלום רב, כפי שכתבתי לך, מדובר בשתי תרופות שהן זהות מבחינה כימית ולכן לא צפוי שיהיה הבדל כלשהו בהשפעה. ישנם מקרים נדירים שבהם אנשים מדווחים על הבדל בהשפעה (לא ברור אם אמיתי או אפקט פלצבו) ואז צריך להתעקש על התרופה המקורית. בברכה