פרוזק

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

07/03/2007 | 10:24 | מאת: רותי

האם רופא משפחה יכול לתת מרשם לפרוזק? האם אפשר לקבל את התרופה עם מרשם פרטי בבית המרקחת של הקופה? תוך כמה זמן יש השפעה על המצב רוח והתקפי הזלילה?

07/03/2007 | 11:53 | מאת: דנה

מניסיוני זה השפיע מהר מאוד כבר בימים הראשונים הרגשתי רגועה יותר והתחלתי לשלוט בהתקפי הזלילה/ עברו 5 חודשים והצלחתי לרזות כ- 30 קילו בהצלחהההה

07/03/2007 | 12:05 | מאת: דור

שלום רב 1. רופא משפחה רשאי לתת פרוזק עפ"י שקול דעתו. 2. בקופ"ח מכבי ניתן לקבל את התרופה בבית מרקחת של הקופה גם עם מרשם פרטי. בקופ"ח כללית- לא. 3. בדומה לתרופות דומות אחרות מתחילה להשפיע אחרי שבועיים עד חודש. שיא ההשפעה אחרי 3 חודשים. בברכה

09/03/2007 | 18:58 | מאת:

לרותי תודה למשיבים ואני מצטרף לדבריהם שבת שלום, דר' גיורא הידש