ויפקאס XR75

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

07/03/2007 | 09:59 | מאת: riki

שלום לד' הידש ולדור אני מעונינת לעדכן אותכם לאחר 225 גר' בתרופה הנ"ל, התרופה עוזרת בנתיים חלקית ונאמר לי שאי אפשר להעלות במינון בגלל שזה XR האם אפשר להוסיף כדור כמו 35מג' ויפקאס שלא XR? או לשלב משהו נוסף כמו אדרונקס. אנא זקוקה לייעוץ להחליף שוב תרופה אין לי כח כי זה שוב טלטלות עזות וקשה לי לעבור את זה שוב. יש לציין שאין תופעות לוואי. בתודה

07/03/2007 | 12:12 | מאת: דור

לריקי שלום, התאמה של טיפול תרופתי דורשת בדיקה פנים אל פנים עם איש מקצוע. עקרונית, אם ויפאקס XR במינון מקסימלי לא מועיל מספיק אז צריך לחשוב על החלפה של התרופה. אפשרות אחרת, להוסיף לטיפול תרופה שפועלת במנגנון אחר- כמו דפרקסן. בברכה

07/03/2007 | 15:55 | מאת: ריקי

דור היקר, כפי שכתבתי קשה לי שוב לעבור מהפך ושוב להחליף תרופה ושוב תופעות לוואי וכו', כתבת שאפשר להוסיף דפרקסן - מה זה? בדקתי באינקדס תרופות ולא מופיע. מודה לך על הענות המהירה קודם. ריקי