בהמשך לשאלתי רציתי לציין שסבלתי מבעיות אכילה שקלתי

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

05/03/2007 | 21:42 | מאת: דנה

100 קילו והיום אחרי 5 חודשים בעזרת דיאטטה רזיתי 30 קילו. האם הפלוטין יגרום לי לאכול יותר. מבחינתי הפרוזק גם עזר לי בדיכוי התאבון ויחד עם זאת אני שולטת בדחפים בנוגע לאוכל שזה השינוי המשמעותי מבחינתי מה שגורם לי להרגיש טוב יותר ועוזר לי בהבטים שונים אז האם הפלוטין יכול לגרום לשינוי גם אם קטן אני לא רוצה

05/03/2007 | 22:45 | מאת: דור

שלום רב פלוטין זהה לפרוזק. יש קופות חולים שמספקות פרוזק מקורי. רוב הקופות מספקות רק גנריקה- פלוטין או פריזמה. התרופה עוזרת להפרעות אכילה. אצל אנשים שאין להם הפרעת אכילה הפרוזק=פלוטין גורם לירידה מסויימת במשקל. אצלך קשה לדעת כי בהפרעת אכילה יש בעיה של שליטה על דחפים, כפי שאת יודעת מנסיונך. בברכה

08/03/2007 | 01:16 | מאת:

לדנה תודה לדור ומדובר באותה התרופה רק מבתי חרושת שונים. כל טוב דר' גיורא הידש