הצילו-רגרסיה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

05/03/2007 | 14:36 | מאת: גלית

שלום דר' עברתי מרסיטל לציפרלקס כי הרופא חשב שזה יטפל לי בשינה . כיום לאחר חודש ושבוע פתאום אני נורא עצבנית,שורף לי בגוף,יש לי רעד ובלילה אני מזיעה נורא הבטחון שלי מאוד עלה אבל אני יותר אגרסיבית אפילו נימול שבחיים לא היה לי. אני אפילו שמה לב שיש לי דכדוך מסויים ....האם תופעות אלה יסתיימו או כדאי להפסיק את הכדור (רופא המשפחה אמר לי להפסיק) לפני 3 שנים הייתי בדיכאון טופלתי בסרוקסט שהיה לי טוב אך לא טיפל בבעיות השינה. לפני 7 חודשים עברתי לרסיטל שלא הפריע לי כלל חוץ מעצירות אך גם לא טיפל לי בשינה לכן עברתי לציפרלקס. אני מיואשת ולא יודעת מה לעשות... חשוב לציין שאני לא בדיכאון .

05/03/2007 | 17:46 | מאת: דור

שלום רב מה הסיבה הראשונית שבגללה נתנו לך תרופות מסוג SSRI? אם לדבריך הבעיה היחידה זה השינה אז הטיפול הכי פשוט הם כדורי שינה- סטילנוקס, נוקטורנו, בונדורמין. אפשרות אחרת- לקחת מינון נמוך (עד 50 מ"ג) של תרופה טריציקלית מסוג אלטרול או ג'ילקס. מדובר בנוגדי דיכאון שיש להם השפעה מרגיעה. בברכה

07/03/2007 | 16:51 | מאת: גלית

דור שלום, אני לוקחת בלילה 50 מג' טרזודיל. איתו אני ישנה בסדר אבל לא תמיד. אבל אני רוצה לטפל בבעיה לאלתר . הכל התחיל כשהייתי בדיכאון וחרדה לפני כ-3 שנים אבל מזמן כבר הבראתי וזה מה שנשאר.