בעית שינה וצריבה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

04/03/2007 | 14:26 | מאת: גלית

דר' שלום- זאת תשובתך אך היא אינה נכונה - אין לי נימול כלל.אני יודעת מה הכוונה. לא קרה לי באף תכשיר שיצרוב לי רק בציפרלקס. הייתי חולה לפני 3 שנים היום אני בריאה לחלוטין חוץ מבעית השינה שלא נפתרה לי ואני ישנה עם 50 ג' טרזודיל.איך אני יודעת מה מצבי הנפשי? הרופא אמר שאני בסדר גמור ואף אחד לא עוזר לי עם בעית השינה... את אומרת שהצריבה או לפעמים רופאים קוראים לכך נימול-מריגישים כאלו נמלים הולכות על העור (כך קוראים לזה), הצריבה הייתה לפני הטיפול התרופתי עוד מהדיכאון. לכן סביר שגם הפעם מדובר על מצב נפשי ולא תופעת לוואי של הטיפול

05/03/2007 | 23:00 | מאת:

לגלית מצטער שלא יכולתי לעזור, אבל כנראה שלא כל כך ברור לי במה הכוונה בצריבה. כל טוב דר' גיורא הידש