פריזמה עבור בולימיה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

03/03/2007 | 12:44 | מאת: בחורה

כפי שכתבתי, אני לוקחת פריזמה עבור בולימיה- כרגע אני במינון של 40 ולא מרגישה שיפור- האם שווה להעלות ל- 60 (בפיקוח רופא כמובן) או שאם לא הרגשתי שיפור עד כה אין טעם? תודה למשיבים

03/03/2007 | 13:58 | מאת: דור

אפשר לעלות עד 80 מ"ג ליום. ייתכן שיהיה שיפור במינון יותר גבוה.

03/03/2007 | 14:23 | מאת: בחורה

גם, רציתי לשאול אם בכל עליה במינון צריך לחכות שלושה שבועות כדי לאמוד אם יש השפעה מיטיבה... אני לוקחת מינון של 40 כשבוע

04/03/2007 | 22:42 | מאת:

שלום, תודה לדור ואכן מקוובל לעלות במינון, אבל עושים זאת באופן הדרגתי גם כדי להפחית תופעות לוואי וגם כדי שנמצא בדיוק את המינון המתאים ולא ניתן כמות גדולה מדי. כך שצריך סבלנות. כל טוב דר' גיורא הידש