היפומאניה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

03/03/2007 | 07:45 | מאת: ליאור

הדיקנט נחוץ ...אני לוקח אותו עם הגאודון כי הוא גורם לי לקשיון שרירים... זה כבר קרה לי פעמיים שניסיתי להפסיק את הדיקנט כי הוא גורם לי בעיות בעיניים...והגעתי לחדר מיון עם קשיון שרירים..זה מן שיתוק של חצי מהגוף... ובחדר מיון נותנים זריקת דקינט...יש תחלופה לדקינט כדור אחר שלא פוגע בעיניים...

03/03/2007 | 13:51 | מאת: דור

לליאור שלום, שילוב של תרופה אנטיפסיכוטית (גאודון) יחד עם תרופה אנטיכולינרגית (דקינט) לא מומלץ לאורך זמן כי זה מגביר סיכון לטרדיב דיסקינזיה (TARDIVE DYSKINESIA) בטווח הארוך. מכיוון שהתלוננת בהודעות קודמות על תופעות לוואי נוספות של גאודון אז זה בהחלט סיבה מספיק טובה להחליף את הגאודון. כדאי למצוא טיפול שבו לא תזדקק לתרופות נגד תופעות לוואי. תשאל את הרופא לגבי סרוקוול. בברכה, דור.

04/03/2007 | 22:35 | מאת:

לליאור עם עובדות לא מתווכחים ואם אתה זקוק לדקינט אז בודאי שחשוב להמשיך אותו, תודה לדור ובאמת אפשר לשקול את החלפת התרופה. כל טוב דר' גיורא הידש