תודה, אבל...

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

03/03/2007 | 02:07 | מאת: מיואשת

מה אומרים לפסיכיאטרית עכשיו? והתרופות שרשמת מאיזה משפחה הםולמה הן יותר טובות ממה שאני לוקחת היום?.... אני מבקשת הסבר אם זה בסדר מצדך... רוצה להבין.. אני שנה רביעית בנתרופטיה ... ומוכנה לקבל ממך הסבר שאבין מה יש בתרופות שהזכרת? כמה זמן לתופעות לוואי עד שכבר אפשר להבין שזה ישאר כך? סליחה על כל השאלות, חייבת להבין הכל..:)

04/03/2007 | 22:33 | מאת:

שלום, בדרך כלל כדאי להמשיך את השירשור הראשון או להוסיף קישור לשאלה המקורית. לצערי אני זוכר רק במעורפל את שאלתך הראשונה ותשובתי, לכן בבקשה תוסיפי את הפרטים החסרים ואוכל לענות לך באופן מלא. כל טוב דר' גיורא הידש