וויטמינים אומגה 3 ציפרלקס

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

01/03/2007 | 17:59 | מאת: אבי

האם ניתן ליטול יחד עם ציפרלקס : אומגה 3?? מולטי וויטמין?? גינקו בלבוהה? אין חשש להתנגשויות בין הדברים?

01/03/2007 | 19:52 | מאת: דו?רו?ן

אומגה 3 אפשר לשלב רק אם אתה לא אוכל דגים בתזונה שלך , ויטמינים ללא צורך לא לקחת, יצא לאחרונה מגהמחקר בנושא ויטמינים ותוספי תזונה והמסקנה היא שלא לקחת ללא צורך ישנם ויטמינים שאף מזיקים, רצוי לאכול מאוזן וטוב כולל הרבה ירקות ופירות שמהם תקבל את הויטמינים המינירלים נוגדי החיצמון וכו' בקיצור שיהיו מזונותיך תרופותיך.

01/03/2007 | 21:05 | מאת: שיבא

VHH היי אומגה שלוש טוב לדיכאונות, אבל בריכוז גבוהה של הכדור. מנסיוני, כל הכדורים הטבעיים טובים במצבים מינוריים. במצבים קשים יותר צריך כדורים חזקים יותר שיבא

02/03/2007 | 20:02 | מאת:

לאבי תודה למשיבים, אישית איני מתמצא מספיק בחומרים הטבעיים. שבת שלום, דר' גיורא הידש