ציפרלקס והתרגלות לתרופה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

27/02/2007 | 16:28 | מאת: אבי

שלום רציתי לדעת מה השכיחות והסיכוי לפתח עמידות לתרופה.? אני חושש מאוד מכייון שהתרופה הזאת טובה לי מאוד אחרי כמה התנסויות במשפחת ה SSRI שגרמו לי לתופעות לוואי נוראיות והתרופה הזאת לא גורמת לי לתופעות כאלה והיא עוזרת מאוד ואני פוחד שיבוא היום והיא לא תשפיע ואז עוד פעם לחזור למעגל ההתנסויות והחיפושים. מהי דעתך והודה אם תעיר את עיני בנושא ובמידה ויגיע היום ההזה שהתרופה תרד מהשפעתה (אני כרגע על מינון מקסימלי 20 מג") מה יהיה עליי לעשות?איזו תרופה הכי מתאימה והכי פחות תופעות לוואי? אני רוצה להכין תוכנית גיבוי שאני לא יצא מופסד ושאני ירגיש רגוע ולא נופל בין הכיסאות זה חשוב לי מאוד. בתודהה

01/03/2007 | 12:05 | מאת: דור

אין התרגלות לציפרלקס. אפשר לקחת עד גיל 120 בלי שהיעילות תשתנה.

02/03/2007 | 19:26 | מאת:

לאבי תודה לדור ואני מצטרף לדבריו שבת שלום, דר' גיורא הידש