שלום לכולם

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

27/02/2007 | 16:16 | מאת: אנונימי

אני בן 21 לפני שלוש שנים עברתי משבר פסכוטי בצבא עוד תחילת הגיוס תופלתי בת"ל השומר במשך חודש במכלקה הפסכאתרית וכעת אני מטופל אצל פסכאטרית ופסכולוג מה שלא הכרתי לפני המשבר על הרופאים מהסוג הזה ומאז אני מקבל תרופה בשם ריספרדל מזה שלוש שנים כל יום במינון משתנה בין 1 ל 3 מל'ג לאחר אי תעסוקה בבית המליצו לי ללכת לבית לבנשטין ברעננה ואז העלו לי את מינון של התרופה ואני מאוד רוצה להפסיק לקבל את התרופה הזו להיות בלי תרופות כמו אז האם זה היה מתאי שהו בחיים ועוד היום הרופאה המליצה לי להחליף את התרופה מריספרדל ל zyprexa מה אפשר לעשות ומתי כל זה הגמר.

02/03/2007 | 16:51 | מאת: שיבא

AKUO RC KUO שלום רב הפסיכיאטר שלי אומר שמצידו תיקח פטרוזיליייה ושמיר ,העיקר זה התוצאות והתיפקוד שלך. לכן , אפשר ל"שחק" קצת עם התרופות כשמריגים טוב ולהעלות מינון כשהמצב לא טוב בברכה (כמו שכותב דור , המשתתף הגאון של הפורום הזה....)

02/03/2007 | 19:25 | מאת:

שלום, לא ציינת את האבחנה פרט למשבר פסיכוטי, נראה שיש צורך בתכנית שיקום ושמעתי שבבית לווינשטיין יש להם תוכנית טובה. עם השיפור בתפקוד ובהרגשה הכללית תוכל גם לחשוב ביחד עם הפסיכיאטר המטפל לגבי הורדת המינון או סיום טיפול. כמובן שאם הפסיכיאטר חושב שהחלפת התרופה תועיל לך אז אפשר לנסות את התרופה החדשה. שבת שלום, דר' גיורא הידש