effexor xr - מחסור בבתי המרקחת

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

27/02/2007 | 00:47 | מאת: יעל

דר הירש שלום, עיינתי בהודעות הקודמות שהתפרסמו פה החודש בנושא, וקראתי את תשובתך. אינני מוצאת את התרופה (במינון של 75 מג) בבתי המרקחת, אשר מציעים לי תחליפים. למי ניתן לפנות ע"מ לברר מתי תגיע (או לא) התרופה למדפים?

27/02/2007 | 08:48 | מאת: משיבה

אפילו ליבואן ולמשווק בארץ אין תשובה חד משמעית בנושא. בינתיים הם מקווים שבתחילת חודש הבא יתחילו שוב לספק את התרופה. לבינתיים הייתי ממליצה לך ויפאקס XR.זה התחליף הכי קרוב למקור שאני מכירה. משיבה

28/02/2007 | 01:31 | מאת:

ליעל אכן מבטיחים שהתרופה כבר בדרך...., בכל אופן היבואן עוזר למצוא בית מרקחת בסביבתך שעדיין יש להם את התרופה. אם אין ברירה אז אפשר בהחלט להעזר בויפקס XR שהיא אותה התרופה ותוצרת הארץ. כל טוב דר' גיורא הידש