אחי דחוף

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

26/02/2007 | 12:25 | מאת: קטי

דור וד"ר הידש שלום לאחר שהרופאה החליטה להוריד את הריספונד ל 0.5 בהדרגה מ 1.5 מ"ג ולהיות על ויפקס של 150 מ"ג אחי התחיל מיום חמישי שוב בהתפרצויות כלפי אישתו. היום דיברתי עם הפסיכיאטרית והיא החליטה על מינון של 2 מ"ג ריספונד ו להוריד את הויפקס XR ל75 מ"ג מה אתם אומרים ותוך כמה ימים נתחיל לראות שינוי מיום חמישי הוא על 1 מ"ג ריספונד תודה רבה על העזרה

27/02/2007 | 13:16 | מאת: דור

שלום רב אחרי כל שינוי בתרופות יש להמתין מינימום שבועיים- עד חודשיים- בשביל להעריך את ההשפעה של השינוי. במקרה שתיארת מדובר על שני שינויים בבת אחת- כנראה שיהיה קשה להפריד ביניהם- אך מה שחשוב זה הרציונאל הטיפולי שעומד מאחורי ההחלטה של הרופאה לשנות את המינונים. בברכה

28/02/2007 | 01:15 | מאת:

לקטי תודה לדור, ההשפעה המרגיעה של הרספונד יכולה להיות מורגשת מיד, ההשפעה נוגדת הדיכאון או הפסיכוזה לוקחת זמן כפי שנכתב. כל טוב דר' גיורא הידש