שאלה לגבי רמוטיב

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

26/02/2007 | 04:13 | מאת: דנה

ידוע לי שרמוטיב בדרך כלל אינו גורם לעלייה במשקל. והיה וכן קיימת עלייה במשקל, מתי היא בדרך כלל מתחרחשת? האם יתכן שאחרי נטילה של חודשיים ויותר, רק אז תחול עלייה במשקל? או שהעלייה במשקל בדרך כלל בשבועות הראשונים של הנטילה ? תודה דנה

26/02/2007 | 10:34 | מאת: אדם

אשמח אם תספרי לי למה את לוקחת רמוטיב(דכאון/חרדה),כמה זמן את לוקחת,האם את מרגישה שינוי לטובה בהרגשה.אני לוקח חודשים כנגד חרדה ממושכת יש שיפור מסוים בכלל לא מושלם.דווקא אני רזיתי 3.5 קילו...

27/02/2007 | 01:05 | מאת:

לדנה אכן, לא ראיתי עליה במשקל עם רמוטיב, אבל ברפואה הכל יתכן. בכל אופן העליה הצפויה היא במשך השימוש, כלומר אחרי מספר חודשים ולאו דווקא בהתחלה. כמובן שדיאטה ופעילות גופנית עשויים לעזור. כל טוב דר' גיורא הידש

02/03/2007 | 09:28 | מאת: דקלה

אני לוקחת את רמוטיב כבר 5 חודשים ואני מרגישה הרבה הרבה יותר טוב, היום אני מסוגלת לישון טוב יותר, להתרכז בעבודה, לצחוק ובעצם לחיות בצורה נורמטיבית.. לגבי השמנה- דווקא הרופא שלי אמר לי שרמוטיב אינה משמינה וגם אינה פוגעת בחשק המיני אני מודה לרופא שלי שהציע לי את רמוטיב