מעבר מציפרלקס בחזרה לרסיטל

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

25/02/2007 | 22:39 | מאת: מיה

שלום ד"ר הידש, אני משתמשת בציפרלקס למעלה משנה. עברתי אליו אחרי 3 שנות שימוש ברסיטל מכיוון שנאמר לי שזו תרופה טובה יותר. לאחרונה, עקב קושי כלכלי, אני שוקלת לחזור לשימוש ברסיטל מכיוון שהוא נכלל בסל התרופות, לעומת הציפרלקס שעליו אני משלמת כ- 180 ש"ח לחודש (גם דרך כללית מושלם). אני מאוד מתלבטת בעניין. האם יש בכך נסיגה ממוצר טוב יותר לפחות טוב? האם תופעות הלוואי עשויות לחזור במעבר בין התרופות (בחילות, חולשה, השמנה וכו') ובאופן כללי - האם אתה ממליץ לעשות זאת או שלא כדאי לחזור לאחור. תודה. מיה.

27/02/2007 | 00:57 | מאת:

למיה האם הרגשת הבדל כלשהו במעבר מהרסיטל לציפרלקס? בכל אופן בשתי התרופות יש את אותו החומר הפעיל ואיני צופה שום קושי או שינוי במעבר לרסיטל. כל טוב דר' גיורא הידש