:-[

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

25/02/2007 | 17:48 | מאת: .

פירסמתי היום תגובה שלעניות דעתי הייתה תגובת תמיכה ועזרה ולא היה בה משהו בעייתי או שההערכה שלי שגויה עד כדי כך. זו לא פעם ראשונה שלא מתפרסמת תגובה שלי. לפני זמן רב מאד כתבתי פה הודעה שלי עם המון חרדה, אין לי מושג מה היה לא בסדר בהודעה ההיא. אחריה כתבתי תגובה נוספת מאד כואבת לכך שההודעה ההיא נמחקה. אף אחת מההודעות ההן לא פורסמה ואפילו לא הייתה שום תגובה שתתן לי להבין למה. אתה כל כך שומר על אנשים אבל לפעמים בגלל זה מתרסקים אנשים אחרים. גם אני בנאדם :-((((( בטח גם ההודעה הזאת לא תתפרסם. מקווה שלפחות מישהו יראה אותה לפני שתיזרק.

25/02/2007 | 19:55 | מאת: שיבא

היי, קח בקלות, הכל! הפורומים האלה מנוהלים ע"י אנשים עם מחשבה פנימית עמוקה מה לפרסם ומה לא... יש פה עניין של - שלום הציבור... מצב רוח מסויים שצריך , בכל זאת, "להכניס", לפורום מהסוג הזה.... הייתי מציעה לך ללכת לרופא של קופת חולים, רופא פרטי, פסיכולוג, עובד סוציאלי, איש דת, חבר טוב, לגדל כלב נאמן, ציפורים, לקרוא..... אבל להתעצב בגלל "מקבלי החלטות" כאלה או אחרים? - לא הייתי מציעה לך.... ומניסיון אישי.... חבל לך על הבריאות ועל הדמעות.... שלך שיבא

25/02/2007 | 21:23 | מאת: .

שיבא חמודה, תודה על החיוך את צודקת, כולה פורום. גם ככה תדירות הכניסה שלי לפה הוא פעם בכמה חודשים. אני מאד מאד לבד, וכשאני בחרדות קשות במיוחד כאלה שמובילות אותי לחשוב שכל מה שקשור בי הופך להיות רעיל ושיש בי סכנה לציבור, הדברים הקטנים האלה מפרקים אותי לגמרי. זה קשור לעבר שלי, קשה לשכוח את זה :-( גם אני מאד חולה סליחה ותודה