במאניה-דיפרסיה קלה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

25/02/2007 | 13:58 | מאת: גיא

שלום ד"ר הירש, רציתי לדעת האם ישנם תרופות לטיפול במאניה-דיפרסיה קלה הניתנות ללקיחה לתקופות ה"קשות" (שנמשכות חודשים ספורים כול פעם) ?

25/02/2007 | 19:56 | מאת: שיבא

היי, מה זה מניה דפרסיה קלה??? מעניין איך אתה מגדיר וממקם עצמך על רצף המניה דפרסיה.... הכי חשוב, קח כל עיצה עם גרגר מלח בצידה.... שלך, שיבא

27/02/2007 | 00:18 | מאת:

לגיא אני מבין שבתקופות קשות אתה מתכוון לדיכאון. הליטיום היא התרופה הטובה ביותר לאיזון כאשר המרכיב העיקרי הוא דיכאון, אפשר לחשוב גם על הדפלפט. כל טוב דר' גיורא הידש