לד"ר הידש

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

25/02/2007 | 09:31 | מאת: מישהי

בבקשה תענה לי על שאלת ההשך שהוספתי לקישור הנ"ל: http://www.doctors.co.il/xFF-Read,xFI-385,xPG-840,xFT-602470,xFP-602467,m-Doctors,a-Forums.html אני מזכירה זאת רק כי אני יודעת שבגלל כמות השאלות המרובה,יכול להיות שהיא תפוספס ושלא תראה אותה. בתודה מראש מישהי

25/02/2007 | 20:02 | מאת: שיבא

היי חמודה, אם את לא מצליחה בעזרת טיפול קוגנטיבי, אז תעברי לאופציה התרופתית מה כל כך קשה , מותק שלי? הרופאים החכמים שישבו שנים באוניב' כבר ידעו למצוא לך כדור שמתאים לך ולבעיות הרפואיות האחרות שלך, שציינת במכתבך. בעיקר טוב וכל טוב, שיבא!

25/02/2007 | 22:47 | מאת: מישהי

אני מודה לכן על תגובתכן. ראשית חשוב לי להדגיש שעדיין לא ויתרתי על הטיפול ההתנהגותי-קוגנטיבי,אלא רק אמרתי שלא הרגשתי שקרו 'ניסים' ממנו - ושנפטרתי לגמרי מהOCD ,אך כן חלה התקדמות-אומנם בקצב איטי מאוד,ולעיתים יש ריגרסיה,אך זו בכל זאת התקדמות,כמו ויתור על מחשבות אובססיביות מסויימות-שבעבר הציקו לי מאוד,אך עדיין 'הדרך ארוכה מאוד....'. כמו-כן אמרתי שאין לי אפשרות כלכלית לטיפול אינטנסיבי (כפי שהציע דור), עקב מחירם היקר מאוד. ולאופציה התרופתית(שגם קודם 'לא התלהבתי' ממנה) איני רוצה לחזור,אני מכבדת את אילו שבחרו לקחת אך אני לא רוצה את זה{מסיבות שונות שלא אפרט כאן},אך מידי פעם אני 'נכנעת' למחשבה על כך,ואולי אנסה את ה'רמוטיב' כפי שד"ר הידש הציע לי. אך אני מדגישה שזו דעתי האישית בלבד,ואם אתן מרוצות עם הכדורים תמשיכו איתם. שוב תודה, מישהי