ועוד שאלה אחרונה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

24/02/2007 | 08:43 | מאת: ליטל

מה לגבי שמן דגים? האם נכון שיכול לשפר מצבי דכאון? האם כדאי לקחת?

24/02/2007 | 14:55 | מאת: דור

זה יכול לעזור. יש מאמרים שטוענים שאומגה 3 מחזק את מערכת העצבים ויש לכך השפעות שונות בתחומים שונים. כמובן שזה איננו טיפול ספציפי נגד דיכאון ואיננו תחליף לתרופות. ויטמנים ואומגה 3 זה תוספת לחיזוק מערכת העצבים אך איננו תחליף לטיפול תרופתי.

25/02/2007 | 18:39 | מאת:

לליטל תודה לדור ואני מצטרף לדבריו כל טוב דר' גיורא הידש

25/02/2007 | 20:09 | מאת: שיבא

הי, כן!!!! אומגה 3!!! בריכוז גבוה בכל כמוסה יכול לשפר דיכאון. תיקראי את הספר של הסופר הצרפתי- ללא פרויד ללא פרוזאק- הוא חקר בשיטות מערביות כל מיני רפואות טבעיות שמסייעות לבעיות נפשיות. אני , באופן אישי, מאוד נהנתי מן הספר. ואומגה 3 אכן עוזר, אבל רק לדיכאונות קלים כאלה..... דיכאונות של עשירים.....- סתם בצחוק..... כל טוב לך, שיבא