הפרעה מוזרה מאוד לרופאים ולכול מי שיכול לעזור

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

23/02/2007 | 19:44 | מאת: מיכל

שלום אני בחורה בת 30 והבעיה שלי נימשכת כבר שנים בזמן האחרון היא החמירה מאוד הבעיה היא כזאת שאני הולכת ברחוב יש לי הרגשה פיזית שהכתפיים עקומות או הרגשה פיזית שהגב כפוף או הרגשה פיזית שאני מענטזת ועוד כול מיני מחשבות שמשגעות לי את השכל כול היום אני לא מסוגלת ללכתברחוב בנוסף יש לי מחשבות שאנשים מיסתכלים עלי שאני הולכת ויגדו משהו או יצחקו עלי אני כבר מיואשת מהחיים ניסיתי מספר תרופות מסוג SSRI פרוזק עזר מעט לוסטרל בכלל לא עזר סרוקסט גם עזר מעט ועוד תרופות גם נוגדי פסיכוזה שונים ההיתי אצל מיטב המומחים בארץ וכול אחד אומר בעיה אחרת מה אתם חושבים הרופאים הבעיה שלי אך זה שלא מצליחים לאבחן ממה אני סובלת ועוד יותר גרוע שלא מוצאים לי טיפול שיעזור לי היתה תרופה אחת שעזרה לי מצויין והיא נרדיל אבל ההשפעה שלה ירדה מאוד כעבור שנתיים ושוב חזרתי למחשבות ולחרדות בעוצמה רבה מאוד ההיתי במיטב הטיפולים ההיתנהגותים כוגנטיבים ללא הועיל אשמח אם תחוו את דעתכם מה הבעיה שלי ואיזה טיפול תרופתי יכול לעזור לי אין לי כבר כוח לחיות אני לא מסוגלת לתפקד בכלל אם החרדות והמחשבות האלה שמשגעות לי תשכל ההיתי אצל מיטב המומחים להתנהגות קוגנטיבית ולא עזר

25/02/2007 | 17:28 | מאת:

למיכל אם הבנתי נכון אז עדיין האבחנה לא חד משמעית, כלומר רופאים שונים הגיעו לאבחנות שונות. לדעתי, כדאי להגיע לאחד מהרופאים שהתרשמת ממנו לטובה, להתמיד בטיפול אצלו ומיד בתחילת הטיפול לעבור גם מבחנים פסיכודיאגנוסטיים, מה שנקרא מבחנים פסיכולוגיים ובעיקר בנדר ורורשך כדי להיות בטוחים באבחנה. כל טוב דר' גיורא הידש