אני מיואשת

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

23/02/2007 | 14:09 | מאת: נירה

בעלי ואני חווים משבר בנישואים. אנחנו נשואים 20 שנה. אני הולכת ליעוץ. עזבתי את חדר השינה שלנו - ועברתי לישון בחדר אחר. עשיתי זאת מאחר והוא מתנהג אלי מאוד לא יפה , בגסות ובחוסר סבלנות. עכשיו אני מתחרטת שעזבתי את החדר ואני מתגעגעת אליו. בהגיון אני יודעת שאין לי למה להתגעגע - כי רק סבלתי שם. אבל ברגש הוא חסר לי. אם אני אחזור לחדר - אני יודעת שנחזור לשיגרה איומה של השפלות מצידו. אבל אין לי כח לישון בחדר אחר. בא לי שיחבקו אותי. הוא תמיד מחבק בלילה ומעליב יום. תמיד צועק עלי מקטר על הכל ומשפיל אותי. שום דבר כבר לא נראה לי נורא. אני רק רוצה ממנו חיבוק. האם השתגעתי . מה לעשות?

25/02/2007 | 17:26 | מאת:

לנירה לא נראה שהשתגעת, את מתלבטת בקשר עם בעלך, כמובן שהדברים מורכבים, קשורים גם למשפחה ולמשפחה המורחבת ובטח שהמצב שונה בכל גיל. אולי אפשר שגם בעלך יגיע לטיפול, לטיפול זוגי או משפחתי? כל טוב דר' גיורא הידש