אימפוטנציה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

22/02/2007 | 19:29 | מאת: ליאור

הציפרלקס לקחתי כבר תקופה של שנה והכל היה תקין ואת הגאודון התחלתי לא מזמן אבל הפסיכאטר שלי מתעקש שגאודון לא גורם לאימפוטנציה..יכול להיות הדקינט את שנהם אני לוקח מאותו זמן...

22/02/2007 | 22:54 | מאת: דור

לליאור שלום, גאודון יכול גם יכול לגרום לאימפוטנציה. אין קשר לדקינט. הרופא שלך טועה ומטעה. מדוע נתן לך גאודון? האם יש לך או היתה לך בעיה של פסיכוזה או סכיזפרניה? ומדוע הוא התחיל עם גאודון כתרופה של קו ראשון? הרבה שאלות! כדאי לך לברר אותם יחד איתו ו/או לפנות לחוות דעת שניה. בברכה

23/02/2007 | 08:53 | מאת: ליאור

הפסיכאטר נתן לי את הגאודון עקב התקף מאני שהיה לי והיתה גם פסיכוזה הוא מתעקש שהגאודון לא גורם לאימפוטנציה,הוא רופא יחסית טוב.. מנהל מחלקה בבית חולים עם 30 שנה במקצוע אז קצת קשה לי להתווכח איתו הוא אומר שאולי זה הדקינט