ויטמינים ודכאון

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

22/02/2007 | 13:36 | מאת: ליטל

שלום, האם נכון שמחסור בויטמינים עלול לגרום לדכאון? אם כן, איך אפשר לבדוק את הויטמינים, בקופת חולים מוכנים לתת רק בדיקה של ויטמין B וברזל ולא את כל הויטמינים

22/02/2007 | 18:55 | מאת: דו?רו?ן

מחסור בויטמין B12 יכול לגרום לבעיות לכן יש צורך לבדוק את רמתו בדם , כמו כן אם את עושה בדיקות שווה לבדוק תפקוד בלוטת התריס שגם יכול להשפיע על מצב הרוח.

23/02/2007 | 22:45 | מאת:

לליטל תודה לדורון ואין צורך לבדוק את רמת הויטמינים האחרים. עם דיאטה מאוזנת אין חשש למחסור בויטמינים האחרים פרט ל B12 שבת שלום דר' גיורא הידש