אימופטנציה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

22/02/2007 | 09:09 | מאת: ליאור

שלום אני מטופל בגאודון 100 מ"ג דקינט פעמיים ביום וציפרלקס 15 מ"ג יש תופעת לוואי של אימפוטנציה מאז התחלת הטיפול לא נמצא במצב דכאוני או חרדתי רציתי לדעת איזו תרופה גורמת לתופעה זו? אגב אני בן 23 ולא היתה בעיה מעולם...

22/02/2007 | 16:20 | מאת: דור

שלום רב אתה כותב שהתופעה התחילה עם התחלת הטיפול אך לא ציינת איזה תרופה ניתנה לך תחילה. למעשה כאן נמצאת גם התשובה לשאלה. כעיקרון שתי התרופות (גאודון וציפרלקס) יכולות לגרום לכך ובוודאי כאשר נלקחות ביחד. אם זה נמשך מעל לחודשיים יש מקום להחליף תרופה. בברכה

23/02/2007 | 22:42 | מאת:

לליאור תודה לדור והציפרלקס הוא החשוד העיקרי. בכל אופן כאשר תסיים טיפול או שתחליף התפקוד המיני יחזור לרגיל. שבת שלום דר' גיורא הידש