ציפראמיל

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

21/02/2007 | 22:53 | מאת: אלירן

שימוש בצירפראמיל מומלץ??? שלום רב אני בן 22 יש לי גירוד כרוני מזה 5 שנים שאין לו פיתרון.. הגירוד הוא בירך, מה לא עברתי את כול המשחות בעולם והזריקות שיש וזה לא עוזר לי.... הלכתי לנוירולוג כי רופאי העור לא הצליחו לעזור לי ... הנוירולוד אמר לי שאולי זה בגלל מתח אני מגרד והמליץ לי לקחת ציפראמיל.. אני חושש כי זה תרופה של אנשים של פסיכיטיאר מה אתם ממליצים לי בבקשה???

22/02/2007 | 18:49 | מאת: דו?רו?ן

אם נורולוג רשם לך תנסה ותראה בעצמך עם זה עוזר (במידה ולא עוזר אתה תמיד יכול להפסיק ללא שום בעיה) הכדור מתחיל לעבוד מהר יחסית תוך 10 ימים וההשפעה מירבית כעבור כ חודש ,להזיק הכדור לא יכול רק לעזור ,ותופעות הלואי שלו מועטות, ישנם מקרים שבהם נותנים כדור "פסיכיאטרי" גם למקרים גופניים כגון כאבי ראש, מעי רגיז, גירודים ,כאבים וכו' .

22/02/2007 | 19:08 | מאת: דור

שלום רב ככל הנראה הנוירולוג התרשם שהגירוד שלך קשור לכפייתיות או אי שליטה על דחף ולכן נתן לך ציפרמיל שהיא תרופה נגד כפייתיות. תשובה מדוייקת אם אתה צריך את הטיפול יכול לתת לך רק פסיכיאטר מכיוון שבעייתך נפשית ולא נוירולוגית. מומלץ שתיבדק ע"י פסיכיאטר לפני התחלת השימוש בתרופה. בברכה

22/02/2007 | 21:58 | מאת: אלירן

לפי מה שהתרשמת ציפראמיל יכול להועיל? כי כול המשחות לגירוד לא עזרו..