סיכוזפרניה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

21/02/2007 | 13:44 | מאת: יו

מה הם סימני האחלמה מי המחלה(סיכוזרפניה)? אני לא מצליח להסתדר עם תופעות הלואי של התרופה החדשה ריספונד אם יש תרופה יותר טובה מה הקשר לעישון גראס למחלה וכאשר אני מעשן אני יותר מצליח לצאת מזה ןלתפקד באופן יותר ראוי למרות שלא עשינתי הרבה זמן מעל לשנתיים נכון להיום אני מסתגר בחדר בבית וממש לא עושה כלום ונמצאה בדיכאון כבד הומלץ כדור נגד דיכאון ו כדור למניעת התופעות לואי אני לא משתמש אם אפשר להמליץ על דרכי טיפול אני ישמח למתן יעוץ ועזרה במיוחד לפרק הראשון על סימי האחלמה מי המחלה תודה מראש

23/02/2007 | 22:19 | מאת:

ליו ההחלמה מתרחשת בשלבים, תחילה ישנה רגיעה מהאי שקט (אם היה) אחר כך נעלמים הסמנים הפסיכוטיים ובסוף חוזרים התפקודים החברתיים והתעסוקתיים. הרספונד היא תרופה טובה אבל צריך כמובן לשאול האם היא מתאימה לך. אין תרופות טובות יותר מהרספונד (פרט ללפונקס שלה חסרונות אחרים), אבל תמיד צריך לשאול את הרופא המכיר אותך, מה מתאים לך ביותר. מקובל לשלב בין תרופות מסוג הרספונד גם תרופה נוגדת דיכאון. שבת שלום דר' גיורא הידש