התלבטויות והתייעצות - דחוף

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

21/02/2007 | 11:16 | מאת: סיוון

אני יוצאת עם חבר שלי כבר כמה חודשים (קצת פחות מחצי שנה). יש לו בעייה נפשית המתבטאת בחרדה ואי יכולת להתמודד בלחץ. הנוא אמנם היה ישיר איתי כבר מהדייט הראשון אבל מידי פעם אני מגלה דברים חדשים. הקש ששבר את גב הגמל שכל פעם שאנו קצת רבים או אפילו נפגע משטויות, הוא נעלם לי לקצת זמן וחוזר בהודעה שנפגע ויומיים הוא לוקח כדורי הרגעה (קלוניקס) אני באמת אוהבת אותו אבל לא יכולה לחשוב כל פעם מחדש לפני שאני אומרת משהו... אני גם לא בטוחה עד כמה הכדורים האלו בטוחים בעיקר אם לוקח מינון גבוה (מעל 2 יחד) אני חושבת שהשאלה שאלה היא א. האם הכדורים יכולים לגרום לנזק? ב. איך להתנהג איתו? להיות זהירה בכל דבר היוצא לי מהפה? נורית

23/02/2007 | 22:18 | מאת:

לסיוון הקלונקס אינו כדור מסוכן ואם נוטלים אותו במצבים של לחץ בלבד אין הוא מזיק. בכל אופן לכל אדם יש את הרגישויות שלו והנקודות החלשות והכואבות, ישנם אנשים שקשה להם להתמודד עם לחצים וישנם כאלו שמתמודדים בקלות. כמובן שצריך לראות את כל האדם ולהכיר אותו היטב ולא לשפוט רק לפי תכונה אחת שלו. שבת שלום דר' גיורא הידש