הורדת רמת פרולקטין

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

20/02/2007 | 08:13 | מאת: רינה

האם מותר לקחת תרופה שמורידה את רמת הפרולקטין שמעלה הריספרדל? אני לוקחת מינון נמוך של ריספרדל 1 מ"ג אבל בכל זאת זה גורם למחזור שלי להיות לא סדיר וחשוב לי שיהיה לי מחזור כדי לקבוע את תאריך החתונה שלי בעוד כשלושה חדשים שיהיה ללא מחזור.האם אפשר להוסיף לקוקטיל הזה גלולות נגד הריון כדי להבטיח שלא יהיה מחזור בחתונה?תודה.אני מצטערת על התסבוכת של השאלה.

20/02/2007 | 20:42 | מאת:

לרינה גלולות נגד הריון אינן מורידות את רמת הפרולקטין, אבל בהחלט אפשר ליטול אותן יחד עם הרספרידל. אם אינכם מתכננים הריון אז חשוב שתקחי גלולות כאמצעי מניעה. כל טוב דר' גיורא הידש