סרוקסט והיריון

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

19/02/2007 | 23:11 | מאת: נור

שלום אני בת 33.5 רוצה להיכנס להריון אבל אני מקבלת סרוקסט 40 מ"ג וגם נורמוטין 25 מ"ג רציתי לשאול בקשר לסרוקסט האם הוא אפשרי בהריון מה הנזקים שיכול לעשות לעובר ואחרי לידה והאם יש תרופה אחרת שאני יכולה להחליף בזמן ההיריון למרות שסרוקסט עזר לי מאוד בתחושת החרדה שיש לי. שכחתי להגיד לך שיש לי 3 ילדים.

20/02/2007 | 20:29 | מאת:

לנור לאחרונה היה מאמר שלא ממליץ על סרוקסט בהריון, אפשר להחליף לרסיטל או פרוזק שפעולתן דומה. בכל מקרה אני ממליץ להתעדכן ולשאול במכון הטרטולוגי בהדסה, תוכלי למצוא את הכתובת שלהם משמאל ("טלפונים חשובים"), הם המעודכנים ביותר ויתנו לך תשובה גם בטלפון. כל טוב דר' גיורא הידש