בבקשה כנסו ועזרו לי עזרה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

19/02/2007 | 07:23 | מאת: רוני

אני מטופלת כיום ברמוטיב כחודש וחצי לאחר 3 שנים של נסיונות של איזה 8 תרופות ,האם אפשר לחזור לכדור שהפסקתי בגלל תופעת לוואי , וונלה -הזעה האם זה יהיה יעיל .אני מעדיפה הזעה .הרמטיב ממש לא עוזר. פרט לכך שהנסיבות מסביב גם החמירו . זקוקה בדחיפות להמלצה על פסיכאטר באיזור המרכז- שרון . וגם פסיכולגית התנהגותית .אנא עזרו לי להתקדם הלאהההההה

19/02/2007 | 18:56 | מאת: דור

אם הרמוטיב לא עוזר אז בהחלט כדאי לחזור לתרופה האחרונה שכן עזרה, או להתיעץ עם פסיכיאטר לגבי תרופה חליפית. מכיוון שעברת הרבה מטפלים ההמלצה שתחזרי לפסיכיאטר שיש לך אמון בו ובהמלצותיו. רשימה של מטפלים התנהגותיים יש באתר של איט"ה.

20/02/2007 | 01:02 | מאת:

לרוני תודה לדור ואני מצטרף לדבריו כל טוב דר' גיורא הידש