רסיטל - מתי לקחת

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

19/02/2007 | 05:45 | מאת: מיקה

שלום, בעבר הייתי מטופלת בסיפרמיל, והייתי לוקחת את הכדור בבוקר לאחר ארוחת הבוקר לפי הוראת הפסיכיאטר. לאחרונה התחלתי להיות מטופלת ברסיטל 20 מג (לאחר הפסקה של שנה בינהם), ובבית המרקחת נאמר לי לקחת את הכדור בערב, ולא משנה אם לפני או אחרי אוכל (הפסיכיאטר לא ציין דבר לגבי זמן נטילתו). האם זה נכון? אני נוטלת את הכדור כשבועיים והדבר פוגע בשנתי, אך הבנתי שזוהי תופעת לוואי מוכרת... תודה רבה, מיקה

19/02/2007 | 10:21 | מאת: רסיטל וציפרמיל זה בדיוק אותו הדבר

רק השם הגנרי שונה. את יכולה לקחת רסיטל בדיוק כמו שלקחת ציפרמיל, אם זה עזר לך

20/02/2007 | 01:01 | מאת:

למיקה תודה למשיב ואכן מדובר באותה התרופה רק מבתי חרושת שונים. תקחי את הרסיטל כמו הציפרמיל, בבוקר ובהתחלה עם אוכל. כל טוב דר' גיורא הידש